VINET KAN DU HITTA HÄR
DarkHorse_rubrik
DARK HORSE BUTTERY CHARDONNAY
ALK. VOL 14,5 %
ART. NR 1139 | 2000 ML | 235 KR

Dark Horse Buttery Chardonnay

Vinet serveras med fördel väl kylt, vid 10-12°C, till smakrika fiskrätter eller ljust kött. Gärna till grillat! Dess smöriga och krämiga smakprofil gifter sig även med smakrika ostar, smörstekta grönsaker eller skaldjur med smörbaserade såser som beurre blanc eller hollandaise.  

Dark Horse winery drivs av vinmakaren Beth Liston, en infödd Central Coast-tjej som har jobbat i vinindustrin sedan hon fyllde 21 år. Filosofin med Dark Horse-vinerna är att överträffa konsumenternas förväntan i fråga om kvalitet och prisvärdhet. Beth Liston och kollegorna i Dark Horse-teamet använder sig av en noga avvägd blandning av traditionellt och tekniskt innovativt vinmakeri.

receptmall-torsk

Rimmad torsk med kräfthollandaise & dillpotatis

Rimmad torsk med kräfthollandaise och dillpotatis är festlig helgmat! Har du turen att få tag på färska bondbönor så ersätt sojabönorna med dem.

Vill du inte ange ditt telefonnummer? Inga problem – här hittar du receptet med inköpslista