Smörig chardonnay från innovativ vinmakare
Dark Horse Buttery Chardonnay är en fruktig chardonnay med tydlig ekfatskaraktär. Rika lager av brynt smör, vanilj, kardemumma, rostat bröd, macadamianötter ackompanjeras av fruktiga toner som gula äpplen, ananas och päron.
VINET KAN DU HITTA HÄRDark Horse Buttery Chardonnay
Vinet serveras med fördel väl kylt, vid 10-12°C, till smakrika fiskrätter eller ljust kött. Gärna till grillat! Dess smöriga och krämiga smakprofil gifter sig även med smakrika ostar, smörstekta grönsaker eller skaldjur med smörbaserade såser som beurre blanc eller hollandaise.
Dark Horse winery drivs av vinmakaren Beth Liston, en infödd Central Coast-tjej som har jobbat i vinindustrin sedan hon fyllde 21 år. Filosofin med Dark Horse-vinerna är att överträffa konsumenternas förväntan i fråga om kvalitet och prisvärdhet. Beth Liston och kollegorna i Dark Horse-teamet använder sig av en noga avvägd blandning av traditionellt och tekniskt innovativt vinmakeri.
Rimmad torsk med kräfthollandaise & dillpotatis
Rimmad torsk med kräfthollandaise och dillpotatis är festlig helgmat! Har du turen att få tag på färska bondbönor så ersätt sojabönorna med dem.
Vill du inte ange ditt telefonnummer? Inga problem – här hittar du receptet med inköpslista