Candidato Ecologico Tempranillo har en generös doft av körsbär, plommon och sötlakrits. Smaken är kryddig och bärig med fruktiga toner av körsbär och plommon.
Vinet är ekologiskt certifierat och görs på druvor från vingårdar i Castilla La Mancha, men produceras i Rioja under ledning av chefsvinmakaren Lauren Rosillo på Familia Martinez Bujanda. Jäsning sker på temperaturkontrollerade rostfria ståltankar för att lyfta fram de rena fruktaromerna i största möjliga mån.
Ekologiska Candidato Tempranillo passar utmärkt till rätter på fågel och ljust kött, gärna grillat samt till ost.
HÄR KAN DU BESTÄLLA VINETVid klarning av vinet används endast vegetariska produkter, så vinet lämpar sig för både vegetarianer, veganer och de som är allergiska mot ägg- och mjölkämnen.
Kyckling i krämig ratatouille
Vi har matchat Candidato Ecologico med kyckling i krämig ratatouille.
Om du vill ha receptet skickat till dig, anger du ditt telefonnummer nedan.
Vill du inte ange ditt telefonnummer? Inga problem – här hittar du receptet med inköpslista
Foto: Per Ranung